Ce stil vestimentar are Maria Marinescu. Designerul nu duce lipsă de nimic


Atunci când vine vorba de ținute și modă, designerul Maria Marinescu e hotărâtă! Nu duce lipsă de nimic. Ne-a declarat pentru Perfecte.ro ce haine predomină în garderoba ei și în ce investește cel mai mult.


Pe lângă colecțiile ei de haine, Maria Marinescu a lansat și o linie pentru copii, Kids Society, inspirată fiind de proprii ei copii.

Cel mai bine mă simt în trening și în blugi cu tricouri și adidași. Nu îmi lipsește nimic din garderobă, în ținute de zi investesc cel mai mult, pentru că nu prea ies foarte des, în rochii de vară, tricouri multe. Am lansat o colecție de haine pentru copii, Kids Society, dăm drumul și la site curând”, povestește pentru Perfecte.ro, Maria Marinescu.

“Sunt o mămică mai exigentă, cel mic are un an, cel mare joacă baschet, tenis, face înot, e mai artist așa, să vedem…”, mai adaugă designerul.

Pe lângă modă, atunci când vine vorba de beauty, lucrurile de care nu se poate lipsi în materie de frumusețe sunt cât se poate de simple, comparativ cu viața luxoasă pe care o are.

“Tot timpul mi se usucă buzele, nu-mi lipsește niciodată balsamul de buze, rimelul,  foarte rar merg la saloanele de frumusețe, cred că o dată pe an, fac sport destul de des, diete nu țin”, a mai spus Maria Marinescu.
 

FULLSCREEN
Ce stil vestimentar are Maria Marinescu!
  • /

related posts

Modifică setările cookies