Ce surpriza pregateste Catalin Botezatu pentru prezentarea din cadrul New York Fashion Week


Catalin Botezatu revine la festival de moda New York Couture Fashion Week. In vederea prezentarii noii sale colectii, “Birds”, designerul roman va pune in scena, vineri seara, un show de exceptie, in fata celor peste 3000 de invitati prezenti in Grand Ballroom din incinta New Yorker Hotel.


Tema noii linii vestimentare a fost gandita ca o continuare a show-ului precedent, Domina, in cadrul caruia personajul principal feminin aparea in postura de dresor al trupului si mintii barbatilor din viata ei, prezentati pe podium incatusati sau prizonieri in custi de metal.

De aceasta data, pentru colectia “Birds”, Botezatu pasteaza tema coliviei, insa de aceasta data ca un refugiu de lux al femeii puternice, capabila sa isi guverneze singura destinul si sa se retraga, dupa propriul plac, in intimitatea protejata de zabrelele pretioase de argint.

In viziunea designerului, leitmotivul noului show de moda este femeia frumoasa, ciudata, spectaculoasa si misterioasa, care apare si dispare dupa propriul plac, jucandu-se cu asteptarile si confuzia celor din jur. Este ca o pasare de noapte care adora luxul, croazierele, petrecerile rasunatoare si care pare invaluita intr-un abur de dantela si pene sofisticate, are coafura excentrica si un machiaj puternic, in spatele caruia se simte confortabil.

Piesele vestimentare ale noii colectii urmeaza fidel linia trupului si prezinta decoltee generoase si trene suple care ofera inaltime siluetei. Pentru rochiile de seara din colectia “Birds”, Catalin Botezatu a folosit catifea, voal de matase, broderie filigran, aplicatii lucrate manual, dantela frantuzeasca finisata mill pointe, pene si blana natural.

Negrul este numitorul comun, iar suprapunerea de texturi ton pe ton emanand eleganta. Incaltamintea a fost special creata pentru aceasta prezentare si include pantofi si sandale accesorizate spectaculos cu pene. Manusile din piele sunt, la randul lor personalizate cu puf si pene.

Catalin Botezatu lucreaza si de aceasta data cu echipa de machiaj Mirela Vescan si cea de hairstyle a lui Laurent Tourette, continuand astfel colaborarea de peste 12 ani pe care o are cu renumitii artisti. 

related posts

Modifică setările cookies