Ce tinute recomanda Andreea Balan pentru vara asta. Inspira-te si tu din garderoba ei sau din colectia de haine a carei imagine este


Andreea Balan si-a schimbat stilul vestimentar in ultimul an. Vedeta a renuntat la tinutele exagerat de sexy pentru outfituri mult mai feminine.


Andreea Balan a devenit anul acesta imaginea unui brand de haine, Foggi Jeans, promovand tinute care mai de care mai diverse: rochii mulate, asimetrice, maxi sau cu slituri indraznete.

Insa Andreea prefera, la aparitiile sale publice, un alt gen de rochii. Cantareata este fanul tinutelor Chotronette, in special a rochiilor mulate in partea de sus si largi de la talie in jos.

Artista ramane in continuare fascinata si de rochitele tip Barbie, pe care le combina cu diademe si cu accesorii colorate.

Este deja cunoscut si faptul ca Andreea Balan isi modifica din cand in cand tinutele, pentru a le face pe placul sau. Fascinata fiind de Cristale Swarovski si de pietricele colorate, aceasta nu exista sa isi completeze outfiturile cu acest gen de accesorii.

"Imi plac foarte mult lucrurile facute de mana. Si eu imi fac foarte multe. Sutienul de scena, de exemplu. Accesoriile, foarte multe pietre Swarovski, le-am cusut cu mana mea. Si nu e singurul, imi fac foarte multe sutiene cu centuri, corsete, toate hainele mele de scena le accesorizez singura. E si o modalitate de relaxare pentru ca fiind agitata tot timpul e o placere sa stau sa buchisesc toate acele pietricele mici", povestea Andreea.

Vezi mai multe imagini in galeria foto.

FULLSCREEN
Ce tinute recomanda Andreea Balan pentru vara asta. Inspira-te si tu din garderoba eii sau din colectia de haine a carei imagine este
  • /

related posts