Cea mai lipsită de stil apariție! Tallia Storm, întruchiparea kitschului pe covorul roșu


Are 23 de ani și suficient timp la dispoziție ca să își îmbunătățească stilul vestimentar. Vedeta britanică Tallia Storm a fost întruchiparea prostului gust pe covorul roșu la premiera filmului “Glass Onion: A Knives Out Mystery”.


Vedetă de reality show și cântăreață, Tallia Storm nu a ajuns încă la nivelul de faimă pe care și-l dorește, motiv pentru care încearcă, cu disperare, să se facă remarcată. Însă nu întotdeauna în mod pozitiv. La premiera de la Londra a filmului “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, Tallia a fost cel mai prost îmbrăcată vedetă, într-o rochie kitschoasa roz, stralucitioare, ultra scurtă, cu umerii goi și umflată ca o geacă de fâș în partea din față.

Ca fiascoul să fie complet, Tallia și-a completat look-ul “de discotecă” cu o pereche de cizme argintii și o poșetă în aceeași nuanță. Rochia “de scandal” face parte din colecția brandului preferat al influenceritelor, Fashion Nova, și costă 50 de euro.

Pe de altă parte, starul filmului “Glass Onion: A Knives Out Mystery”, Daniel Craig, a fost întruchiparea eleganței și a bunului gust.

Vezi cum s-au îmbrăcat și celelalte vedete la premiera în GALERIA FOTO de mai jos.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
 

related posts

Modifică setările cookies