Cei mai buni prieteni necuvantatori ai fashionistelor: colectia Louis Vuitton Maroquinaris Zoologicae


Celebrul brand francez a sarbatorit 100 de ani printr-o colectie de 30 de piese extrem de creative, de inspiratie animaliera.


Cunoscuta pentru vitrinele extravagante si pentru galele excentrice, casa de moda a aniversat anul trecut un secol de existenta. Printre multe piese unicat si petreceri spectaculoase, aniversarea a inclus si o colectie de animale, „Maroquinaris Zoologicae”, realizata din celebrele curele, portofele si accesorii ale casei.

Cea care a primit sarcina (dureroasa) de a face ferfenita gentile si accesoriile LV si de a la transforma intr-o gradina zoologica miniaturala a fost artista britanica Billie Achilleos.

Colectia a fost prezentata in octombrie la celebrul magazin parizian de taxidermie Deyrolle, alaturi de animalele reale interpretate de fiecare piesa, iar anul acesta va fi dispusa in diverse magazine din jurul lumii. 

„Fiecare animal scoate in evidenta un element de design al produselor”, a spus Billie, designerul colectiei. „Tatuul scoate in evidenta pielea moale, dar de calitate durabila.”

„Cameleonul etaleaza varietatea de culori.”

„Greierele e construit din produse cu fermoare si capse care fac zgomote asemanatoare cu cele ale insectelor dotate muzical.”

„In final, favoritul meu, castorul, care taie lemne, construieste baraje ...si ofera modalitati mai inteligente de organizare in gentile si portofele barbatilor.”

Aici puteti arunca o privire in culisele acestui proiect pentru a vedea cum au luat nastere simpaticele mamifere, pasari, reptile, crustacee si insecte.

Intra in GALERIA FOTO pentru a vedea si restul creatiilor!

FULLSCREEN
Cei mai buni prieteni necuvantatori ai fashionistelor: colectia Louis Vuitton Maroquinaris Zoologicae
  • /

related posts