Cele 10 genti statement pe care orice fashionista ar trebui sa le poarte (si) in 2012


Denumite “IT-bags” de criticii de moda de peste Ocean, cele 10 genti pe care vi le propunem mai jos au un design simplu si sunt lipsite de logo-uri supradimensionate. Cu toate acestea, fashionistele adevarate le vor recunoaste de la o posta.


1.    PS1 de la Proenza Schouler

Aceasta reinterpretare moderna a tolbei clasice a dat nastere la sute de imitatii si poate fi vazut la bratul multor fotomodele in timpul Saptamanii Modei. Costa intre 1.595 si 9.250 de dolari.

2.    Geanta de calatorie Celine

A fost una dintre cele mai dorite accesorii care au aparut in ultimii ani. Pretul acestei genti variaza intre 1.700 si 3.850 de dolari.

3.    Rucsacul The Row

Brandul surorilor Olsen a readus in atentia fashionistelor de pretutindeni rucsacul, aceasta piesa simpla, dar versatila. Nu oricine isi permita insa aceasta geanta, cu preturi cuprinse intre 3.900 si 39.000 de dolari (varianta din piele de crocodil).

4.    Alexander Wang Rocco

Aceasta geanta cu zimti pe fund zgarie cu succes mesele si canapelele din New York, Paris sau Milano inca din 2009, cand a fost lansata. Pretul ei este ceva mai modest, intre 725 si 875 de dolari.

5.    Geanta Boxer de la Reed Krakoff

Aceasta geanta chic si feminina vine intr-o mare varietate de culori si texturi. La fel de variate sunt si preturile la care o puteti achizitiona, intre 990 si 7650 de dolari.

6.    Geanta Alexa de la Mulberry

O alta tolba-must have. Alexa si PS1 de la Proenza Schouler sunt intr-o competitive acerba inca de la lansarea Alexei. Pretul ei este, insa, mult mai scazut, respectiv intre 1.350 si 1.550 de euro.

7.    Clutch-ul Olympia Le Tan Book

Aceste clutch-uri haioase si inedite, sub forma de carti celebre, si-au facut intrarea direct pe covorul rosu in mana unor actrite celebre, precum Michelle Williams, Natalie Portman sau Diane Kruger. Pretul variaza intre 1.300 si 1.520 de dolari.

8.    Miu Miu Coffer

E o geanta ideala de vara, datorita texturii plisate si a manerului impletit. Pretul ei e cuprins intre 1.595 si 1.870 de dolari.

9.     Geanta de umar Victoria Beckham

Recent intrata in clubul gentilor must-have, dupa ce a fost fotografiata atarnand nonsalant pe umarul lui Gwyneth Paltrow, aceasta creatie a Victoriei costa intre 2.750 si 3.125 de dolari.

10.    Geanta Bryn de la Mulberry

Desi se va lansa doar peste 4 zile, indraznim sa introducem in acest top si aceasta ultima creatie, marca Mulberry. Dupa succesul cunoscut cu Alexa, avem motive sa banuim ca si Bryn se va vinde ca painea calda.


 

  • Cele 10 genti statement pe care orice fashionista ar trebui sa le poarte (si) in 2012

related posts

Modifică setările cookies