Cele mai frumoase aparitii de la Festivalul Brazilor de Craciun 


Vedetele si-au dat intalnire zilele trecute la Radisson, intr-o atmosfera de basm, la Festivalul Brazilor de Craciun, cel mai spectaculos eveniment caritabil din Romania. Designerii au creat brazi speciali, iar vedetele s-au strans sa-i sustina. Vezi cele mai frumoase aparitii ale serii.


 

 In cadrul Galei prezentate de Andi Moisescu si Andreea Raicu s-a strans suma de 83.100 de euro din licitatia bradutilor creati special pentru acest eveniment de designeri si de copiii de la Salvati Copiii si din biletele de tombola. Din sponsorizarile pentru Festival a mai fost adunata suma de 131.000 de euro. Suma colectata va fi folosita pentru aproximativ 2.500 de copii si familiile lor care vor fi integrati in programe de prevenire a abandonului scolar si de integrare sociala.

La aceasta editie, 26 de braduti originali si spectaculosi, realizati din cele mai diverse materiale, au fost creati de urmatorii designeri romani: Venera Arapu, Wilhelmina Arz & Burberry, Cristina Batlan & Musette, Claudia Castrase & Damiana Ormenisan & Sephora, Alexandru Ciucu, Lena Criveanu & Hansen Design, Rhea Costa si Malvina Cervenschi, Kristina Dragomir, Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Mihaela Glavan, Philippe Guilet & Iconique Class Studio, Adelina Ivan, Rita Muresan & Santa Margherita, Ioan Nemtoi, Carmen Ormenisan, Oxette, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Mirela Stelea, Iris Serban & Square One, Agnes Toma, Ana Wagner, Isabela Walter & Fabrica Dada, Luana Ibacka & Bellagio Casa, Dj Wanda & Gett’s si Salvati Copiii.

Intra in galeria foto de mai jos sa vezi cum s-au imbracat vedetele!

related posts

Modifică setările cookies