Cele mai neinspirate ținute purtate la gala E! People's Choice Awards


Gala E! People's Choice Awards nu e bal mascat, însă unele vedete au dat de înțeles că au confundat evenimentul. Iată cele mai neinspirate ținute purtate în seara galei din Santa Monica!


Stați liniștiți! Adelina Pestrițu ne-a reprezentat cu cinste la evenimentul de duminică noapte, unde a fost desemnată cel mai bun influencer din România. Rochia ei a fost de poveste, deși s-ar fi asortat de minune cu un accesoriu sau un ruj de culoare roșu aprins.

Pe lângă Adelina Pestrițu, au impresionat cu ținutele lor vloggerițele Irina Deaconescu și Maria Zvinca, clasate pe locurile 2 și 3 la categoria Best Romanian Influencer.

Cele mai neinspirate ținute purtate la gala E! People Choice's Awards au însoțit vedetele din alte țări decât România, iar în top se află Raquel Leviss, o tânără de 25 de ani din SUA, un star al rețelelor sociale și al reality show-ului Vanderpump Rules

Salopeta ei aurie cu salopetă bej de voal te duce cu gândul la un singur lucru: parcă și-ar fi dorit să zboare pe acolo.

Colega ei din show, Lala Kent, o concurează serios la titlul de cea mai neinspirată ținută de la gala E! People's Choice Awards. Criticii spun că vedeta semăna cu o scoică umblătoare, strangulate cu un corset de secol XIX. Ce răutate!

 

Creatorul de modă Jeremy Scott a stârnit ceva controverese cu ținuta sa, însă dacă designerii vestimentari nu fac asta, sunt degeaba în această meserie.

Totuși, trena aceea roșie e dubioasă rău.

 

Starul YouTube Remi Cruz nu a nimerit-o deloc cu rochia asta albă cu mâneci lungi. O fi primit vreun pont că în sală sunt 10 grade Celsius ori că nu sunt becuri, altfel nu se explică alegerea ei.

 

Actrița Kylie Richards (50 de ani), din serialul The Real Housewives of Beverly Hills, a ales greșit ținuta pentru seara de gală. Costumul alb pe care l-a purtat a fost unul banal, neadaptat evenimentului.

 

Ross Mathews, care a fost corespondent pentru The Tonight Show with Jay Leno, a ales un costum multicolor din care au dominat cele mai întunecate nuanțe. 

Marele său avantaj a fost că zâmbetul l-a scos din această încurcătură.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum privesc vedetele din România luxul

related posts

Modifică setările cookies