Cele mai scumpe genti din lume


Gentile sunt accesorii indispensabile pentru sexul frumos. Uite care sunt cele mai scumpe genti ale tuturor timpurilor de la cei mai in voga creatori!


Visul oricarei fashioniste este achizitionarea unei genti scumpe, creatie a unui designer de top. In cazul lor, o geanta face chiar cat o comoara. Daca te intrebi cat ar costa un astfel de moft frumos si stralucitor, arunca o privire pe topul celor mai scumpe genti ale tuturor timpurilor.

1. Mini Diamond de la Hermes

Creata din platina si peste 2000 de diamante, nu e de mirare ca aceasta geanta a fost vanduta la un pret record de 1,9 milioane de dolari.

 

2. Diamond Forever de la Chanel

Aceasta geanta superba este realizata din 334 de diamante (3,56 carate) montate in aur alb de 18 carate. Sunt doar 13 genti disponibile in SUA si pretul uneia este de 261,000 de dolari.

 

3. Cleopatra Clutch de la Lana Marks

Nu degeaba are numele reginei Cleopatra. Acest plic elegant este demn de o regina. Creat din aur alb de 18 carate si acoperit cu peste 1500 de diamante albe si negre, plicul costa 250,000 de dolari.

 

4. Selleria de la Fendi

Este una dintre cele mai scumpe creatii Fendi, realizata din zibelina rara si blana de chinchilla. Costa 38,000 de dolari.

 

5. Matte Crocodile Birkin de la Hermes

Geanta din piele de crocodil ajunge la pretul de 120.000 de dolari, in timp ce predecesoarea ei - realizata doar din piele - costa de 3 ori mai putin.

 

6. Gadino de la Hilde Palladino

Gadino este o geanta clasica si totusi extravaganta. Cataramele ascund peste 40 de diamante, iar geanta costa 39,000 de dolari.

 

7. Precious Rose de la Leiber

42 carate de diamant, safire roz, turmaline, aceasta piesa este unicat si valoreaza 92,000 de dolari.

 

8. LV Tribute de la Louis Vuitton

O creatie Louis Vuitton, feminina si foarte colorata, aceasta geanta costa 42,000 de dolari.

 

9. New Age Traveler de la Louis Vuitton

Creatie Louis Vuitton, aceasta geanta de voiaj valoreaza 55,000 de dolari.
 

 

10. Caroline Crocodile de la Marc Jacobs

Geanta violet din piele de crocodil, creatie Marc Jacobs. Excentricul creator de moda s-a intrecut pe sine cu aceasta geanta, care poate fi cumparata la pretul de 38,000 de dolari.

FULLSCREEN
Cele mai scumpe genti din lume
  • /


related posts