Cele mai spectaculoase accidente vestimentare. Ce vedete și-au expus trupul fără să vrea


Ținuta perfectă pentru un eveniment de gală vine, de cele mai multe ori, cu numeroase sacrificii. Dar și cu accidente vestimentare memorabile. Iată-le pe cele mai spectaculoase!


Hainele ne joacă feste tuturor, dar vedetele oferă adesea subiecte de bârfă care țin internauții în priză săptămâni întregi. Iată mai jos câteva exemple!

Phoebe Price

Numele ei nu vă spune prea multe, dar actrița americană de 47 de ani face senzație și când merge pe stradă. Phoebe Price are un istoric de fotomodel și se simte ca pe catwalk și când alimentează mașina. Nu știm dacă a vrut să ne arate posteriorul, dar sigur a oferit o imagine de ținut minte.

Chiara Ferragni

Italianca de 32 de ani este fashion blogger, designer vestimentar și antreprenor de succes. Chiara Ferragni a suferit un accident vestimentar la Festivalul de Film de la Veneția din acest an, chiar înainte de premiera documentarului Chiara Ferragni – Unposted. Fimul, care are ca subiect evoluția afacerilor în secolul revoluției digitale, nu a fost prea apreciat de critici. Însă, de sânii ei a vorit toată lumea. Chiar nu înțelegem de ce.

Stella Maxwell

Modelul cu origini nord-irlandeze a ales o rochie super sexy la Săptămâna Modei de la Londra din 2019. Însă, fără să-și dea seama, Stella Maxwell a rămas cu un sân pe afară în timp ce căuta din priviri pe cineva la acel eveniment.

Danielle Vasinova

La jumătatea lunii noiembrie, actrița Danielle Vasinova a dezvăluit presei ceva ce ar fi vrut să țină doar pentru ea: culoarea lenjeriei intime. De data aceasta rochia a fost de vină, dar nu am cruța nici persoana care a sfătuit-o să o poarte în acea seară, la cină.

Alicia Arden

Actrița Alicia Arden, pe care s-ar putea să o știți din Baywatch, merge cam despuiată să-și cumpere înghețată. Când a fost surprinsă de paparazzi nu purta nimic pe sub puloverul roz. S-ar putea ca și nasturii să fi fost stricați.

Megan Rapinoe

Cea mai bună fotbalistă a lumii a suferit un grav accident vestimentar la ceremonia de decernare a premiilor de excelență în sport din acest an. Fiindcă poartă șort și tricou mai tot timpul anului, americanca Megan Rapinoe a impresionat cu ținuta ei din seara galei. Însă, într-un moment de neatenție, sânul stâng a dezvăluit ceea ce microbiștii bănuiau demult: fotbalistele nu prea agreează sutienul.

Citește și: Cea mai bună fotbalistă a planetei este o femeie controversată. Cine e Megan Rapinoe, egala lui Lionel Messi

Irina Shayk

Fosta iubită a lui Bradley Cooper poartă ținute foarte sexy și foarte scurte, însă deseori acestea îi joacă feste. De cele mai multe ori accidente se întâmplă când urci sau cobori dintr-o mașină îmbrăcată cu jumătăți de rochii. Fotografii nu au menajat-o pe Irina Shayk în timp ce fotomodelul pleca de la o petrecere organizată la Săptămâna Modei de la Londra din acest an.

Amber Heard

Amber Heard este o dulce, iar pentru asta îi sunt iertate toate „păcatele”, chiar și cel de a-și dezvălui nurii la Festivalul de Film de la Cannes. Însă, instanțele de judecată civile încă mai deliberează în dosarul în care fostul soț, Johnny Depp, o acuză de defăimare.

Fotografii: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies