Cele mai spectaculoase apariții de la festivitatea de deschidere a Festivalului de la Cannes. Care a fost cea mai admirată vedetă


Vedetele de la Hollywood nu au refuzat invitația de a participa la marea revenire a lui Johnny Depp, odată cu premiera filmului  Jeanne du Barry, în cadrul Festivalului de la Cannes.


Deși anul trecut, când era în plin scandal cu fosta sa soție, Amber Heard, nimeni nu voia să se asocieze cu el, acum nume grele din cinematografie și-au făcut apariția la premiera filmului lui Depp. În frunte cu legendara Helen Mirren, care la 77 de ani, a venit cu un look excentric pe covorul roșu – și-a vopsit părul albastru intens.

Una dintre cele mai admirate vedete ale serii a fost Elle Fanning, în cea mai reușită ținută de pe covorul roșu – o superbă rochie Alexander McQueen.

VEZI SI: Catherine Zeta Jones, apariție fabuloasă alături de Michael Dougles și fiica lor, la Cannes. Cum a apărut pe covorul roșu

La 52 de ani, Naomi Campbell continuă să strălucească la fiecare apariție în public. De data asta a făcut-o într-o rochie argintie cu paiete Celine by Hedi Slimane. 

Alessandra Ambrosio nu avea cum să treacă neremarcată într-o rochie care i-a pus perfect corpul în valoare.

Vezi mai multe imagini de la Festivalul de la Cannes în GALERIA FOTO de mai jos.

related posts

Modifică setările cookies