Cele mai urate modele de incaltaminte din 2018: botine din plastic, adidasi de bufon si pantofi infasurati in celofan


Nu tot ceea ce realizeaza designerii renumiti devine un must-have, iar in materie de incaltaminte, multe case de moda au surprins in sezonul cald 2018 cu modele ingrozitoare. Printre ele se numara Chanel, Jimmy Choo si Balenciaga. 


Chanel a realizat cele mai controversate modele de botine si cizme de ploaie din plastic transparent, care dau senzatia ca umbli in picioarele goale. Protectia impotriva stropilor de ploaie este egala cu zero, dar probabil ca acest aspect nu conteaza pentru fashionistele dispuse sa dea mii de euro pentru a fi in pas cu moda.


 

I WANT ????

A post shared by @ fashiion.related onJimmy Choo a realizat o pereche de pantofi cu varful ascutit si cu celofan transparent pe deasupra, pentru un efect de sauna garantat. Pretul unei perechi este de aproape 1000 de euro.Loewe a conceput adidasii care sigur ar face furori in randul bufonilor, avand varful ascutit si curbat. Daca ar fi avut si un ciucure in varf, ar fi fost perfecti pentru un costum de Halloween. Acelasi brand, a realizat si botinele cu tepi de dinozaur.

Credeai ca papucii crocs nu pot fi mai urati? Balenciaga a demonstrat contrariul cand a accesorizat banalul model cu cateva insigne colorate si i-a pus platforma dubla.

Casa de moda Acne Studio a realizat si ea un model demn de acest top: o pereche de botine masculine, multicolore, decupate la spate si cu franjuri pe toc.

Ramane de vazut care vor fi vedetele care vor indrazni sa poarte aceste creatii unice.

FULLSCREEN
Cele mai urate modele de incaltaminte din 2018: botine din plastic, adidasi de bufon si pantofi infasurati in celofan
  • /


related posts