Celine Dion, într-o ipostază șocantă. Filmată în timp ce este arestată


Recent, Celine Dion a apărut într-o ipostază șocantă.


Cântăreața se pregătește să intre într-o nouă afacere: hainele pentru copii. Cu această ocazie, artista de 50 de ani a postat pe social media că este proprietara liniei numite Célinununu, care se lansează oficial astăzi.

Citește și: Cum arată cei trei copii ai lui Celine Dion. Artista a postat o fotografie rară

De asemenea, Celine apare într-un clip șocant pe Instagram, în care pare să fie arestată într-o manieră brutală.

În video, artista este reținută, cu mâinile la spate, în timp ce aceasta încearcă să le reamintească oamenilor legii cine este ea: ”Este OK, este OK: Sunt Celine Dion”, spune ea. Celine este mama a trei copii, René-Charles Angelil (17 ani), Nelson și Eddy (opt ani).

La finalul reclamei, se poate vedea adresa site-ului Célinununu, cu o varietate de fotografii în care pozează copii îmbrăcați în ținute neutre. Tot atunci, apar și citatele: ”Creșteți fetele și băieții în același fel”, ”Depinde doar de tine”, ”Copiii trebuie învățați să gândească, nu ceea ce să gândească”.

Linia vestimentară lansată de cântăreață cuprinde de la topuri la jachete, rochii, pantofi și pături, dar și hăinuțe pentru bebeluși.

Misiunea brandu-ului apare și pe site: ”Celinununu unește două forțe într-o singură voce: moda are puterea de a modela mințile oamenilor. Copiii trebuie inspirați să fie liberi și să-și găsească propriul stil prin intermediul hainelor”.

Foto. Instagram
FULLSCREEN
Celine Dion, într-o ipostază șocantă. Filmată în timp ce este arestată
  • /

related posts

Modifică setările cookies