Chanel si-a lansat colectia de vacanta: vezi ce recomanda pentru vara 2011


Esti pregatita pentru un nou sezon plin de clasa si rafinament? Tine-te bine, pentru ca Chanel tocmai si-a lansat colectia Cruise pentru vara lui 2011. Costume de baie super sexy, rochii feminine, costume cat se poate de stylish, incaltaminte cu un design inovator - Chanel a reusit si de aceasta data sa surprinda.


Chanel, in frunte cu Karl Lagerfeld, a lansat Chanel Cruise Collection 2011-2012, in Cap D'Antibes, pe Coasta de Azur. Ca de obicei, Karl a iesit din tipare si a tinut prezentarea intr-un decor paradisiac, in aer liber, iar invitatii au putut sa admire noile propuneri de la niste mini-terase amenajate in jurul podiumului. Hai sa vedem care sunt propunerile Chanel pentru vacanta!

Cand vine vorba de costumele de baie, combinatia alb-negru este invingatoare. Fie optezi pentru un costum all-black intreg, fie un trikini in doua culori este mai pe gustul tau, sau chiar un costum in doua piese, iti recomandam sa te inspiri din spiritul Chanel.


Rochiile lungi sunt perfecte pentru o mademoiselle autohtona, asa ca asigura-te ca ai cel putin una in garderoba. Chiar daca nu-ti permiti o rochie Chanel, studiaza designul si cauta-ti modele asemanatoare.

Nu in ultimul rand, pentru un plus de stil, iti recomandam cu mare caldura palariile. Pana la urma, ele reflecta cel mai bine spiritul talentatei Coco Chanel. Indrazneste!

  • Chanel si-a lansat colectia de vacanta: vezi ce recomanda pentru vara 2011

related posts

Modifică setările cookies