Chinuri in culisele Louis Vuitton: Marc Jacobs obliga modelele sa-si lipeasca pantofii de talpi


Directorul creativ de la Louis Vuitton a dezvaluit intr-un interviu o metoda deloc ortodoxa pe care o aplica fetelor care ii prezinta creatiile.


Tocuri ametitoare, picioare deja obosite dupa zeci de prezentari – iata ingredientele perfecte pentru reteta unei cazaturi de toata frumusetea, fix in mijlocul catwalk-ului.

I s-a intamplat si lui Marc Jacobs. In imaginea de mai jos de exemplu, surprinsa la show-ul Marc by Marc Jacobs din februarie 2010, un model s-a dezechilibrat si a cazut in mijlocul prezentarii.

Nu si de-acum incolo, se pare, deoarece Marc isi obliga modelele sa-si… lipeasca talpile de incaltamintea in care defileaza. Da, ati citit bine.

Revista Style editata de The Sunday Times a dezvaluit ca la show-ul primavara/vara 2012 din toamna trecuta pantofii cu tocuri ametitoare erau lipiti de picioarele modelelor cu lipici pentru peruci.

Se pare ca este extrem de dificil sa scoti lipiciul de pe pantofi si de pe picioare ulterior, dar avand in vedere sumele imense investite in show-urile extravagante ale casei Vuitton, modelele nu se plang. Numai primavara trecuta Jacobs a investit 1 milion de dolari pe un show de 9 minute (care a inclus 35 de make-up artists, 70 de stilisti si 50 de hair stylists).

Iar tehnica lui Marc pare sa functioneze. Daca la show-ul Versace din septembrie un model si-a pierdut echilibrul si a cazut, evenimentul Louis Vuitton a decurs fara niciun incident neplacut.

Cat despre colectia propriu-zisa, femeia Louis Vuitton are in primavara – vara lui 2012 un look feminin, inocent si inspirat din moda anilor ’60. Taieturile simple, marcate de aplicatii de pene de strut si flori din materiale perforate definesc stilul Vuitton pentru sezonul cald.

Vezi aici o GALERIE FOTO cu cele mai reusite tinute ale colectiei!
 

FULLSCREEN
N-o sa va vina sa credeti ce le face Marc Jacobs modelelor inainte de prezentare!
  • /


related posts