Christian Louboutin: colectia pentru toamna - iarna 2011/2012


Aplicatiile de blana pe pantofi si botine, tintele metalice aplicate pe clutch-uri si posetele din pielea rosie sunt noutatile pe care Christian Louboutin le aduce in sezonul de toamna – iarna.


Complet diferita fata de colectia in stilul anilor ’50, pe care a prezentat-o pentru sezonul cald, colectia propusa de Louboutin pentru sezonul rece are influente rock’n’roll si chiar gotice.

Designer-ul a pastrat forma pantofilor propusi in sezoanele trecute, insa i-a decorat cu elemente in ton cu noul anotimp. Pantofii decupati in spate sunt accesorizati cu blana , cizmele din piele sunt pline de tinte metalice, iar pantofii de seara sunt stralucitori.

Daca in colectie gasim atat linia clasica – cu varf ascutit si toc subtire, cat si varianta bot rotunjit si toc gros, stabil, noutatea vine prin modelul care imbina ambele tendinte. Pantofii cu bot rotund, dar cu toc extrem de subtire vor fi cu siguranta preferatii vedetelor in urmatorul sezon.

In ceea ce priveste posetele, Christian Louboutin propune clutch-urile din piele sau gentile cu barete din lant. Pentru fashionistele ceva mai indraznete, exsista modelele din blana, accesorizate cu lanturi aurii.

Destul de originala cat sa iasa in evidenta, dar nu exagerata, pentru a nu-si pierde feminitatea, colectia Louboutin pentru toamna – iarna 2011/2012 este cu siguranta asteptata cu sufletul la gura de vedetele si fashionistele din intreaga lume. Bani sa fie, ca de cheltuit se cheltuiesc sigur!

  • Christian Louboutin: colectia pentru toamna - iarna 2011/2012

related posts

Modifică setările cookies