Christina Aguilera, de nerecunoscut. Cum și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Londra


Dacă de obicei atrage atenția prin ținute sexy, strălucitoare, de data aceasta Christina Aguilera a șocat prin outfit-ul extravagant. Cu o asemenea ținută, a eclipsat-o și pe Lady Gaga.


Săptămâna Modei de la Londra a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, unde fost a prezentă toată spuma vedetelor. Dacă unele vedete și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute sexy, Christina Aguilera a optat pentru una mai excentrică.

Diafană, senzuală și sexy, așa ne-a obișnuit cu fiecare apariție a ei, dar acum Christina Aguilera a demonstrat cum ar trebui să fie îmbrăcată o legendă a muzicii pop.

Artista, în vârstă de 38 de ani, a optat pentru un trenci roșu metalic pe care l-a asortat cu o pereche de botine negre. Ținuta a fost pusă în valoare și de machiajul excentric, de seară. Chiar dacă nu avea formele expuse la vedere, Aguilera a reușit prin atitudinea pe care o transmitea să obțină statutul de femeie fatală.

Aceasta nu a fost singura ținută a artistei. Christina a optat pentru un body roșu, sexy, atunci când a urcat pe scenă pentru a performa. Toate privirile au fost ațintite asupra decolteului generos, pe care vedeta nu s-a sfiit să și-l arate cu mândrie.

Sursa foto: Getty

Vezi și Profil de celebritate - Trupe care trebuie readuse la viață

related posts

Modifică setările cookies