Cindy Bruna, modelul care face senzație la Cannes cu rochiile îndrăznețe și silueta perfectă


La 27 de ani, Cindy Bruna este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului. A defilat în trecut în celebrele show-uri Victoria’s Secret, iar acum face furori cu outfiturile ei incendiare la Cannes.


Cindy Bruna s-a născut în Franța, tatăl ei fiind Italian, iar mama din Congo. În ultimii ani a defilat în show-urile importante de modă pentru marii designeri, a pozat în campanii ale brandurilor de top și a apărut în reviste glossy. Iar acum strălucește la Cannes.

Ultimele două apariții ale modelului Cindy Bruna la Festivalul de Film de la Cannes au fost printre cele mai îndrăznețe. La gala amfAR a purtat o rochie neagră cu multe decupaje sexy, iar la o petrecere mondenă a ales o pretențioasă rochie de piele. 

Ținuta ultra scurtă pare mai degrabă un corset un pic mai lung :) De fapt este o rochie-corset din piele, din colecția de toamnă-iarnă MÔNOT 2021, combinată cu ghete tip șosetă Christian Louboutin. Deși ai crede că este imposibil să stai jos îmbrăcată în așa ceva, Cindy a reușit… cu greu :) Tânăra a fost fotografiată alături de actrița Kat Graham.

Nu rata galeria foto de mai jos!

Sursa foto: GETTY IMAGES

 

related posts

Modifică setările cookies