Cine a fost cel mai prost îmbrăcată vedetă de la American Music Awards 2018


Cântăreața americană Poppy a fost desemnată de criticii de modă  cel mai prost îmbrăcată vedetă de pe covorul roșu. Nu e, însă, singura. În lista vedetelor care nu au impresionat criticii de modă se află și actrița Tyra Banks, dar și cântăreața Dua Lipa. 


Cântăreața Poppy a apărut pe covorul roșu într-o mască foarte asemănătoare cu cea pe care o poartă personajul lui Anthony Hopkins, Hannibal Lecter. 

Ea și-a ,,asortat” masca cu o rochie roz, decupată în zona taliei și cu o pereche de stilettos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like American Music #AMAs

A post shared by Poppy (@impoppy) on

Tyra Banks a ocupat și ea un loc fruntaș în lista vedetelor care nu i-au impresionat pe criticii de modă. Actrița s-a îmbrăcat într-o fustă roșie cu franjuri, la care a asortat o cămașă albă, cu mâneci bufante, și o curea neagră, supradimensionată.

Criticile nu au întârziat să apară. ,,Arată ca și cum ar fi vrut să meargă la o petrecere cu pirați, dar a greșit clădirea”, a comentat un critic de modă citat de publicația britanică Daily Mail. 

Nici cântăreața Dua Lipa nu a scăpat de critici. Lipa a ales să apară pe covorul roșu într-o rochie albă, de tip sirenă. 

,,Dua a arătat ca o mireasă eșuată.”, scrie Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hollywood Glam for the #AMAs tonight ❤️

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Prima ediție a premiilor American Music a avut loc în 1973. Acestea sunt decernate în urma rezultatelor unui sondaj la care participă publicul. 

related posts

Modifică setările cookies