Cine este noul ”îngeraș” Victoria's Secret's: ”Am primit comentarii răutăcioase despre faptul că sunt grasă”


Un superb model din Ungaria a primit recent aripioarele de îngeraș Victoria's Secret's.

Tag-uri: #Barbara Palvin

Modelul din Ungaria Barbara Palvin a anunțat recent că este cel mai nou îngeraș Victoria's Secret, după ce a lucrat cu celebrul brand de lenjerie în ultimii șase ani.

Citește și: Cum arata cu adevarat frumusetea naturala. Chipul ei este atat de frumos, incat a fost fotografiata minute in sir

Știrea a fost dezvăluită de modelul de 25 de ani pe Instagram, alături de un video cu imagini de la filmările pentru Victoria's Secret. 

”Nu credeam niciodată că se va întâmpla asta, mi-a depășit toate așteptările”, a scris în secțiunea de comentarii Barbara.

Aceasta a defilat prima oară pentru Victoria's Secret în 2012, iar anul trecut a participat la spectacolul din New York. 

În ultima vreme, Barbara Palvin a avut proiecte pentru Sports Illustrated sau Maxim. Modelul a dat de înțeles că lucrul pentru Victoria's Secret a ajutat-o să-și depășească complexele cu privire la trupul său.  În 2016, când a pozat pentru prima oară pentru Sport Illustrated Swimsuit Edition, aceasta a fost criticată online, fiind considerată ”grasă”. ”Wow, am primit niște comentarii răutăcioase despre faptul că sunt grasă. Ei bine, nu sunt la fel de subțirică ca la 18 ani, dar nu mă consider grasă!”.

Barbara Palvin mărturisește că a fi îngeraș Victoria's Secret este visul suprem în cariera de model. ”Speram, de mic copil, să ajung aici. Acum, simt că am fost predestinată să fiu îngeraș Victoria's Secret's.” 

Foto: Getty

Vezi și: Claudia Neghina, top-model si la 36 de ani

FULLSCREEN
Cine este noul ”îngeraș” Victoria's Secret's: ”Am primit comentarii răutăcioase despre faptul că sunt grasă”
  • /


related posts