Cizmele albe sunt accesoriul sezonului, potrivit francezilor de la Vogue


Multe femei se feresc de ele, pentru ca se tem să nu le vulgarizeze ţinuta, dar în acest sezon orice fashionistă care respectă trend-urile ar trebui să aibă în garderobă o pereche de cizme albe. Sau măcar de botine sau pantofi albi.


 
Ediţia franţuzească a revistei Vogue anunţă că încălţările albe sunt starurile sezonului, dar e important să ştii să le porţi: să nu încarci foarte mult ţinuta şi să fii conştientă că aceste accesorii sunt în sine un element care atrage privirile, nu mai ai nevoie de prea multe artificii.  
 
Cizmele albe merg foarte bine cu orice culori, atâta timp cât nu alegi mai mult de trei nuanţe pentru vestimentația ta. Dacă vrei să atragi privirea asupra cizmelor, optează pentru un look clasic, cu haine negre, iar pentru situațiile când cizmele doar completează ținuta, alege o bluză sau un palton în culori mai deschise și mai îndrăznețe. Cea mai simplă alegere rămân totuşi hainele de culoare neagră, datorită contrastului obţinut.

Aceste accesorii au mai fost la modă în anii 80, deci, dacă ai atitudine, le poţi purta şi la orice ţinută de inspiraţie disco.

SURSA FOTO: Instagram Sandra Semburg 

  • Cizmele albe sunt accesoriul sezonului, potrivit francezilor de la Vogue
Modifică setările cookies