Classy Christmas - o colectie speciala de Sarbatori lansata de brandul romanesc Irenka. Ce tinuta iti poti alege de Craciun si Revelion


Irenka lanseaza „Classy Christmas”, o colectie speciala, in editie limitata, pentru sarbatori elegante, fabuloase. Irina Astratini si Raluca Blanaru, designerii brand-ului au creat 20 de piese speciale, care vor cuceri prin simplitatea liniilor si detaliile surprinzatoare. 


Liniile discrete ale pieselor vor scoate în evidenta feminitatea, prin accente puse pe talie si linia corpului: “Gulerele sunt leitmotivul colectiei. Accesorizate, rochiile trapez dau un aer sofisticat, retro-chic întregii aparitii.

Transparentele echilibreaza o tinuta aparent cuminte si apar în zona bratelor si a spatelui, iar aerul glamour, potrivit unor momente atât de speciale, este dat de detaliile stralucitoare”, explica Irina Astratini, una dintre creatoarele Irenka.

Pentru cea mai asteptata noapte a anului, Irenka a creat rochii lungi, ultra-feminine, din catifea, tulle sau brocart, accesorizate discret cu nasturi din cristal, brâuri pretioase sau transparente seducatoare.

„Orice ai alege, vei fi o aparitie memorabila”, adauga Raluca Blanaru (Irenka).

related posts

Modifică setările cookies