EXCLUSIV Claudia Pavel, alias Cream, vrea abdomen cu pătrațele! Ce face pentru asta!Autor Dana Popa

Este mereu în centrul atenției și trebuie să se mențină în formă cum se poate mai bine! Cântăreața Claudia Pavel alias Cream și-a propus că este momentul să obțină un abdomen cu pătrățele așa că s-a pus serios pe treabă! Cum? E simplu! Și-a făcut timp pentru ea, adoptă o alimentație corespunzătoare și, cel mai important, până acum a reușit să ajungă la sală chiar de trei ori pe săptămână.

Artista face sacrificii pentru că își dorește un corp de invidiat, mai ales că este adepta unei vestimentații care să îi pună trupul și silueta în valoare.

  

 “M-am apucat serios de Pilates! Am apelat la ajutorul unui antrenor personal ca să pot obține eficiență maximă! Exercițiile de Pilates sunt foarte bune pentru tonifiere, mobilitate, energie și relaxare. Făceam și până acum însă recent am reînceput intens pentru că mi-am propus să fac Pilates de 3 ori pe săptămână și văd că până acum mi-a ieșit. Vreau să arăt și mai bine. Nu fac asta ca să slăbesc, ci pentru tonifiere și remodelare. În plus, îmi doresc să fac pătrațele pe abdomen”, spune Claudia Pavel (Cream), exclusiv pentru Perfecte.ro.

  

 Și pentru că sportul face echipă bună cu dieta, artista s-a pus la punct și la acest capitol.

Am încept să mănânc foarte curat! M-am reîntors la meniul meu vegan, am renunțat definitiv la carne, mănânc doar pește, am exclus lactatele, sper să mă țină!”, a mai adăugat Cream pentru Perfecte.ro.

FULLSCREEN
Claudia Pavel
  • /

related posts