Cod rosu! Supermodelul Natasha Poly a facut ravagii pe o plaja din Miami intr-o pereche de bikini minusculi


Frumoasa rusoiaca, in varsta de 27 de ani, a transformat plaja intr-un imens catwalk ieri, la Miami, demonstrand ca nu degeaba a fost aleasa sa defileze pentru Victoria's Secret.


Natasha Poly, pe numele ei adevarat Natalya Sergeyevna Polevshchikova, s-a refugiat zilele acestea in insoritul Miami din calea Uraganului Sandy.

Frumoasa blonda, nascuta in orasul rusesc Perm, si-a facut ieri aparitia pe o plaja din Miami intr-un costum de baie rosu si a sucit toate capetele cu silueta ei impecabila.

La 1.78 cm inaltime, Natasha are o silueta foarte zvelta si niste picioare nesfarsite, care compenseaza din plin pentru talia mai putin definita. Si, avand experienta a numeroase prezentari pentru Gucci, Versace, Prada sau Givenchy, rusoiaca nu s-a sfiit sa se distreze din plin pe plaja, fara sa tina cont de paparazzi din jur.

Fotomodelul a fost insotita in mica vacanta de mama ei, Katja, care a venit special din Rusia pentru a fi alaturi de fiica ei, speriata de perspectiva de a face fata singura Uraganului Sandy.

"Mama mea a venit la New York sa ma ocroteasca de uraganul Sandy", a scris Natasha pe Twitter duminica dupa-amiaza. "Si imi gateste supa mea preferata acum! Ma simt din nou ca un bebelus", a continua ea.

Supermodelul rus este casatorita de un an si jumatate cu un om de afaceri olandez, dar acesta nu a luat parte la mica vacanta mama-fiica.

related posts

Modifică setările cookies