Colantii care se "scurg" pe coapse, cea mai noua fita in materie de moda. Cat costa si de unde ii poti achizitiona


In ultimele doua sezoane, colantii si dresurile fantezie au revenit in forta si au facut furori pe strazile marilor orase, in dulapurile fashionistelor, dar si in recenziile blogerilor de moda. Recent insa, creatorii brand-urilor urbane au dus tendintele la un cu totul alt nivel.


Mai exact, editorii acasatv.ro au descoperit o firma din Germania care face senzatie pe piata articolelor vestimentare cu un model inedit de colanti.

FINALA ROMANII AU TALENT: Cine sunt cei 15 finalisti si numerele care lupta pentru marele premiu

In diferite culori, acestia par sa se prelinga pe coapse si sa se scurga de-a lungul piciorului. Firma a creat cateva perechi si pentru barbati, insa este greu de spus daca reprezentantii sexului puternic s-ar declara incantati de modele, ei fiind adesea reticenti la inovatiile din domeniul vestimentar.

Ce-i drept nici reprezentantele sexului frumos nu sunt toate incantate de noua inventie, doar cele mai indraznete si fashioniste testand modelul.

Bizarele creatii costa intre 35 si 60 de euro si, cu toate ca sunt greu de asortat, au avut succes printre o parte dintre tinerele din Europa. Daca vrei sa vezi mai multe modele si sa iti comanzi chiar, intra AICI.

Ce parere ai despre colantii care se scurg pe coapse? Ai purta asa ceva?

  • Colantii care se scurg pe coapse, cea mai noua fita in materie de moda. Cat costa si de unde ii poti achizitiona

related posts

Modifică setările cookies