O lume colorata si plina de rochii! Vezi colectia Manoush pentru primavara-vara 2012


Colectia de primavara-vara 2012 Manoush este una plina de viata si de culoare. Te invitam sa arunci un ochi asupra lookbookului 


Colectia de primavara-vara 2012 Manoush reprezinta un volum din cele „O Mie si Una de Nopţi”, povestea unei Sheherazade Bollywood. O poveste scrisa in degradeuri de paiete, broderie, pictura, tehnici tie&dye si caligrafie araba. 

Tesaturile folosite sunt fie delicate, precum bumbacul sau mătasea, fie brute, precum pielea de caprioara. Intr-o nota specifica brandului, valoarea materialelor este sporita prin aplicatiile manuale de broderie si paiete, regasite si in aceasta colectie intr-o abundenta spectaculoasa. 

Lungimea rochiilor este prelungita pana mai jos de genunchi sau chiar pana la glezne. Formele sunt simple si drepte, croiul manecilor este fie rigid, fie fluid. In ceea ce priveste jachetele, acestea sunt concepute si realizate precum adevarate piese de bijuterie, transformandu-se din piese vestimentare in obiecte de colectie. 

Paleta cromatica adauga tuse de vibratie acestui intreg tablou mistic. Nuantele oscileaza in degradeuri de roz si oranj, de verde si albastru, de tonuri fluorescente. Prin lurexul negru si ivoriu creaza accente pretioase de lumina firele metalizate de aur si cupru. 

  • O lume colorata si plina de rochii! Vezi colectia Manoush pentru primavara-vara 2012

related posts

Modifică setările cookies