CONCURS: Vrei sa arati perfect in costum de baie? Castiga un abonament la squash, pentru tine si prietena ta!


Perfecte.ro si Word Class te pregatesc pentru vara! Daca vrei sa arati bine, dar te-ai saturat de clasicele antrenamente de fitness, demonstreaza-ne ca esti motivata sa faci sport si te premiem cu un abonament la squash. Si pentru ca totul sa fie mult mai distractiv, iti poti lua cu tine si cea mai buna prietena!


Renunta la dietele drastice si la orele intregi petrecute in sala de sport. Acum poti slabi mult mai usor, cu un sport antrenant si amuzant in acelasi timp. Squash-ul te ajuta sa arzi de trei ori mai multe calorii decat la o sedinta de jogging si in plus, beneficiile se vad imediat. Spune adio kilogramelor in plus si bun venit unui corp tonifiat, pregatit sa imbrace costumul de baie in vara aceasta!

Convinge-ne ca esti motivata sa faci sport si te premiem cu un abonament cu 5 intrari duble la squash, in valoare totala de 1260 lei.

Ce trebuie sa faci?
1. Da LIKE paginii de Facebook Perfecte.ro
2. Raspunde la POSTUL NOSTRU: "Ce te motiveaza sa faci sport?”.
3. Pune-ti prietenii sa te voteze

Cum castigi?
Top 5 cele mai votate comentarii vor intra in selectia finala, iar cel mai interesant raspuns va fi ales si premiat de catre World Class si echipa editoriala Perfecte.ro.

Grabeste-te sa aduni cat mai multe LIKE-uri si intra pe 20 iulie pe Perfecte.ro ca sa vezi daca ai castigat!

Citeste aici mai multe detalii despre beneficiile squash-ului.

Regulamentul concursului “Sport pentru o femeie perfecta! Castiga un abonament la squash!”

related posts

Modifică setările cookies