Connect-R, preocupat de imaginea lui: Stau o ora si jumatate sa imi impletesc parul! VIDEO


Connect-R este unul dintre cele mai in voga personaje ale momentului: este solicitat la concerte, piesele lui sunt super difuzate la radio, iar fanii sunt din ce in ce mai multi. Connect-R, pe numele real Stefan Mihalache, este extrem de preocupat de imaginea lui, chiar daca asta cere timp.


Ca sa fie in forma maxima si sa isi permita in continuare sa apara la bustul gol in videoclipuri, Connect-R merge destul de des la sala.

"Am grija la ce mananc. Fac sport cam de 4 ori pe saptamana. Am o alimentatie echilibrata, dar sunt momente cand trebuie sa iti mai bucuri inima, si atunci mai merg din cand in cand la mama si mananc sarmale. Sunt fanul mancarurilor mamei mele", ne-a dezvaluit Connect-R.

Deja lui Connect-R nu i se mai pare un chin impletitul coditelor sale celebre. "Nu dureaza foarte mult sa imi aranjez parul, cam o ora, o ora jumate pana ma impleteste, ma fac o data pe saptamana, nu e ceva foarte dificil".

Artistul a ramas fidel stilului cu care s-a lansat in muzica: hip-hopul. "Am pornit din zona hip hop-ului, este o adevarata cultura, si de aici ma inspir cand imi aleg tinutele. Am foarte multe perechi de cercei, de obicei daca merg pe undeva si imi place ceva, nu ezit sa imi cumpar in materie de cercei", a dezvaluit Connect-R.

Cantaretul este foarte incantat de succesul de care se bucura piesele lui. "Faptul ca piesele mele sunt in ultima vreme pe primele locuri in topuri cred ca vine ca o rasplata pentru munca pe care o depun, pentru ca din fericire lucrez .Am avut norocul sa aduc la casa mea de productie Rappin on Production oameni foarte buni si lucram foarte intens. Am avut o groaza de colaborari bune anul asta si ma bucur de o expunere destul de mare in radio. Nu o sa ma innobilez cu ceva unic acum din punct de vedere artistic, suntem in trend, dar presupun ca imi las amprenta mea ca artist undeva acolo", a spus Connect-R.

related posts

Modifică setările cookies