Copia fidelă a lui Kim Kardashian o acuză pe vedetă că i-a furat stilul vestimentar


O cântăreață de care, probabil, nici n-ai auzit o acuză pe Kim Kardashian că nu e originală nici când vine vorba de a-și alege hainele pe care le poartă.


Scandal în lumea divelor. Kamilla Osman, o cântăreață de 24 de ani de origine azeră, dar născută la Toronto, o acuză pe Kim Kardashian că i-a furat stilul vestimentar. Ciudat lucru, am putea zice, fiindcă cei mai mulți trăiam cu impresia că vedeta e cea care lansează trenduri în modă.

Kamilla Osman susține contrariul și trimite săgeți către Kim Kardashian și ținuta pe care ea a ales-o pentru petrecerea care a avut loc la finalul evenimentului MET Gala.

Cântăreața susține că rochia albastră cu franjuri, creație Thierry Mugler, pe care Kim a purtat-o la evenimentul cu pricina este o copie a celei pe care ea a îmbrăcat-o cu un an în urmă de ziua ei.

Citește și: Adevărul despre talia lui Kim Kardashian. Ce dimensiuni are și cum a ajuns la ele

FOTO: Getty Images/Kami Osman Instagram

Nu e nicio îndoială în legătură cu cine pe cine a copiat. Nu-ți vor recunoaște meritul, dar, în schimb, te vor copia”, a scris Kamilla Osman pe Instagram, menționând că rochia ei era o creație proprie.

Kim Kardashian a văzut comentariul și a reacționat ironic, precizând că inspirația ei a fost, de fapt, Cher. Legendara cântăreață a purtat o rochie asemănătoare în martie 2017, în timpul unui concert susținut la Washington.

FOTO: Getty Images

Specialistul în make-up al lui Kim Kardashian a intervenit și el pentru a lua apărarea vedetei. Mario Dedivanoic a ironizat-o pe Kamilla, menționând că a făcut o serie de operații estetice pentru a semăna cu Kim Kardashian, căreia îi copiază stilul vestimentar de când a făcut primii pași în lumea muzicii, scrie Page Six.

FULLSCREEN
Copia fidelă a lui Kim Kardashian o acuză pe vedetă că i-a furat stilul vestimentar
  • /


related posts