Costumul de baie care i-a scandalizat pe credincioși. „E atât de lipsit de respect”


O tânără fotomodel care a vrut să atragă atenția a reușit să-și pună în cap mii de internauți atașați de cele sfinte. Cum arată costumul de baie cu motive religioase.


Janine Almario, care pe rețelele sociale își spune Janet Guzman, a reușit să stârnească mii de comentarii negative afișându-se într-un costum de baie cam neortodox. De fapt, nu-i nici catolic, iar singura legătură cu religia e chipul Fecioarei Maria (fecioara de Guadalupe) imprimat pe sutien și pe slip. 

Fanii ei de pe Instagram s-au declarat scandalizați de modul în care este batjocorit numele și chipul mamei lui Iisus.

Îmi pare rău, dar gestul ăsta e atât de lipsit de respect. Nu poți purta chipul fecioarei de Guadalupe pe sâni și pe vagin în acest fel”, a scris, scandalizată, o tânără.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janet Guzman (@janetguzman) on

Altul a găsit o explicație pentru alegerea vestimentară scandaloasă a tinerei. 

Poporul ei ar fi triburile indigene din Mexic, adică mayașii olmeci și aztecii. Acest lucru nu a făcut niciodată parte din convingerile lor religoase, deoarece creștinimul a fost adus în America de spanioli. A fost introdus cu forța printre strămoșii ei, deoarece spaniolii credeau că religia triburilor indigene din Mexic era sălbatică și barbară. Arată-mi un aztec care se închină la Fecioara Maria”, a scris un alt internaut.

Cine e Janet Guzman

Janet Guzman are 26 de ani și se ocupă cu... modelingul pe Instagram. Momentan pozează pentru brandul Fashion Nova, care e cunoscut pentru costumele de baie. S-a născut în Los Angeles, dar are rădăcini mexicane. În luna mai a acestui an i-a trimis lui Chris Hemsworth poze sexy, dar pe care le-a putut vedea toată lumea. „Bună, Chris. Cum e carantina?”, i-a scris ea pe Facebook.

Actorul și-a provocat fanii să doneze bani pentru susținerea copiilor care suferă de foame, în schimbul unor invitații la premiera filmului Thor: Love & Thunder. 

Fotografii: @janetguzman

Vezi și VIDEO: Trecerea de la Profu, la Videochat! Ce spune Andi Vasluianu despre noul serial de la PRO TV în care este protagonist

related posts

Modifică setările cookies