Credeai ca stii totul despre lumea actritelor? Afla cum este viata lor dincolo de lumina blitz-urilor! VIDEO


Zambete largi, tinute perfecte si buna dispozitie! Asta afiseaza marile actrite atunci cand defileaza pe covorul rosu. Dar oare cum este viata lor dincolo de camerele de filmat si aparatele de fotografiat? Am stat de vorba pe acest subiect cu Madalina Dragoi, fashion editor al revistei “Ce se intampla, doctore?”. Uite ce am aflat!


Madalina alege in fiecare luna o tema originala pentru pictorialul de fashion din revista. In septembrie, fashion editorul a ales sa arate cum traiesc cu adevarat actritele in spatele cortinei, ce este in sufletul lor si care este adevarata poveste a vietii lor.

“Toti suntem fascinati de lumea starurilor, de lumea actorilor, si vrem sa stim ce se ascunde de fapt dupa acele zambete perfecte, ce este in spatele trupurilor iarasi, perfecte. M-am gandit ca putem construi o poveste si am ales ca locatie chiar un cinematograf – Cinema Pro. Am adunat foarte multe forte pentru a construi povestea unei actrite putin suparata si neimpacata cu ea insasi,” ne-a povestit Madalina Dragoi.

“Am folosit pentru acest pictorial opt tinute, demne de un star de cinema, putin mai glam. Am ales si bijuterii opulente, specifice actritelor. Accesoriile joaca un rol foarte important, pentru ca reusesc sa o protejeze pe actrita noastra, care nu se simte foarte bine in pielea ei. Bineinteles, atunci cand se afla in fata aparatelor de fotografiat ea pare foarte fericita si zambeste. Dar apoi, are nevoie de niste masti care sa o ascunda. De asta am ales bijuterii opulente, am ales sa folosesc niste turbane, tocmai pentru a o proteja putin de lumea reala,” a adaugat ea.

Piesele cheie din pictorial au fost rochiile, alese de la designerii romani. “Au un croi deosebit, sunt foarte speciale si le puteti vedea in paginile editiei de septembrie a revistei “Ce se intampla, doctore?”. Am ales, de asemenea, si niste bolerouri, cu aplicatii de margele si paiete,” ne-a spus Madalina.

O parte din ce a iesit va aratam in making of-ul sedintei foto, iar pictorialul il puteti vedea in revista “Ce se intampla, doctore?”, editia de septembrie.

FULLSCREEN
Credeai ca stii totul despre lumea actritelor? Afla cum este viata lor dincolo de lumina blitz-urilor! VIDEO
  • /

related posts