Cristina Spatar: “Niciodata nu ies nemachiata pe strada” EXCLUSIV!


Cristina Spatar tine la imaginea ei, asa ca afiseaza mereu tinute si machiaje impecabile. Cu toate astea, are grija sa nu exagereze si nu confunda niciodata look-ul de scena cu cel de zi cu zi.

 
 
 


Cristina considera machiajul ca fiind un element esential in ritualul de ingrijire si de infrumusetare al fiecarei femei. “Nu sunt dependenta de machiaj, poate doar de anticearcan, insa niciodata nu ies nemachiata. De mica am fost educata sa am grija de mine si sa am un aspect placut atat cand ies pe strada, cat si atunci cand stau in casa. Am grija mereu de look-ul meu si in timp am invatat tot soiul de trucuri si a ajuns sa-mi placa foarte mult sa ma machiez. Asa ca un machiaj discret, de zi, port intotdeauna,” a declarat cantareata.

In ceea ce priveste secretul unei siluete de invidiat, chiar si dupa nastere, Cristina Spatar are reteta sigura: sport, dieta echilibrata si odihna. “Fac sport in masura in care imi permite timpul. Totusi, trebuie sa recunosc ca desi nu sunt o mare iubitoare de sport, am inteles importanta lui si il practic de nevoie. M-a ajutat si organismul, e adevarat si asta, dar cred ca la fel de mult ma ajuta faptul ca mananc tot timpul echilibrat si nu fac excese. De asemenea, am mare grija sa ma odihnesc suficient”, a spus ea.

Si pentru ca in ziua de azi, operatiile estetice vin in ajutorul unui chip perfect, Cristina nu a stat departe de cabinetele medicilor esteticieni. Chiar daca in ultima vreme numarul vedetelor care au decis sa renunte la implanturile din sani si din buze a crescut, cantareata nu se afla printre ele. “Ma simt foarte bine asa cum sunt,” a declarat cantareata.

In ceea ce priveste viata personala, Cristina Spatar e mai fericita ca oricand. “Rolul de mama mi se potriveste perfect si am grija de Albert cu toata dragostea mea”. Cantareata nu e deloc geloasa pe faptul ca micutul seamana ca doua picaturi de apa cu tatal sau. “Mi-am dorit sa semene cu el. Orice femeie care isi iubeste barbatul isi doreste sa-i faca un asa dar, nu?”, e de parere Cristina. Si pentru ca face parte dintr-o familie care se invarte in lumea artistica, micutul Albert ar putea si el sa-i calce pe urme mamei sale. Pentru inceput, cu aparitii in reclame tv. “Nu m-ar deranja sa apara in spoturi publicitare,” a incheiat Cristina.
 
 
 

FULLSCREEN
Cristina Spatar: “Niciodata nu ies nemachiata pe strada” EXCLUSIV!
  • /

related posts