Croiala lejeră şi nuanțele pastelate, în tendințe în acest sezon


După o perioadă îndelungată petrecută în casă, apreciem la adevprata valoare libertatea de mișcare, iar acest lucru se reflectă și în stilul vestimentar. 


Și pentru că vremea caldă ne îmbie la plimbări lungi, garderoba noastră are nevoie de un refresh! Iată pe ce trebuie să mizezi sezonul acesta!

Nuanțe pastelate

Din cromatica acestei primăveri nu tebuie să lipsească nuanțele sale caracteristice și culorile naturale, care reflectă atmosfera răsăritului şi simbolizează ”începutul” unei noi zile şi, totodată, al unei noi lumi. Culorile delicate aflate în tendinţe sezonul acesta sunt lavanda, roz, bej şi lămâie pală, desemnată una dintre culorile anului 2021. 

Cu siguranță vei arăta senzațional într-o fustă galbenă, asortată cu o bluză în culoarea lavandei. Și parcă și starea de spirit se va îmbunătăți când vei fi îmbrăcată cu aceste culori vesele, indiferent de vârstă. 

Haine lejere

Plănuiești o plimbare în parc cu prietenele, o ieșire la terasă sau o escapadă la mare?  Atunci colecţia ta de îmbrăcăminte trebuie să cuprindă rochii cu o croială lejeră, cardigane tricotate, haine din blugi, bluze şi cămăşi lejere, treninguri sau piese basic, uşor de integrat în ţinute. 

Pantofi confortabili

Selecția de pantofi din această primăvară, propusă de un magazin online, pune accentul pe confort și include modele variate, potrivite oricărui stil: de la sandale cu toc confortabil, clasicii pantofi cu toc, la pantofi sport și sneakers. Nu uita de accesorii, cum ar fi genți din materiale textile sau curele care să dea un aspect chic outfitului tău!

FULLSCREEN
Croială lejeră şi nuanțe pastelate, în tendințe în acest sezon
  • /

related posts

Modifică setările cookies