Cu ajutorul unui nou serviciu lansat în România, creatorii de conținut pot realiza ședințe foto de revistă


Cu ajutorul unui nou serviciu lansat în România, în zilele noastre oricine poate experimenta o ședință foto desprinsă din revistele de modă. În cea mai recentă ediție iLike IT, Iulia Ionescu a trăit pe propria piele experiența unui shooting precum al vedetelor de la Hollywood. 


O echipă de experți, din care fac parte Alex Gâlmeanu, Iulia Sas, Irina Hartia și Mara Coman, a reușit „să ducă în digital experiența din print”. Aceștia realizează ședințe foto duse la cel mai înalt nivel: de la concept la produs finit. Cu ajutorul acestui serviciu, creatorii de conținut pot realiza ședințe foto de revistă, la care pot lucra până la 60 de oameni. 

Acum, oamenii ce fac parte din lumea digitală pot profita de acest concept, ce obișnuia să fie disponibil doar în print: „Este un replacement pentru energia și spiritul creativ, care au existat dintotdeauna în zona editorială a fotografiei”, a povestit fotograful Alex Gâlmeanu. Mai mult decât atât, ședința foto pe care o realizezi azi poate fi văzută în timp real în studio. 

Un astfel de shooting are la bază un mood board gândit special pentru persoana pozată. După aceea, totul este pregătit în cel mai mic detaliu de echipa de specialiști. Astfel, toți cei care apelează la acest serviciu vor avea parte de fotografii unice, de-a dreptul inedite: „Cea mai reușită poză este cea care nu poate fi reprodusă”, a menționat Iulia Ionescu. 

related posts

Modifică setările cookies