Cu degetele iesite afara. Ce vedeta admirata pentru stilul ei a gafat monumental purtand sandale cu doua numere mai mici


Este cea mai mare fashionista din Statele Unite ale Americii si se ocupa de stilul vestimentar al lui Cameron Diaz, Jennifer Garner, Demi Moore, Eva Mendes, Anne Hathaway, Jennifer Lawrence si Miley Cyrus. Desi este specialista intr-ale modei insa, a gafat purtand sandale cu doua numere mai mici.


Rachel Zoe este o cunoscuta stilista de peste ocean care are in portofoliu o parte dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Cameron Diaz, Miley Cyrus si castigatoarea Oscarului de anul acesta, Jennifer Lawrence, apeleaza la simtul ei estetic cand vine vorba de aparitii publice, increzatoare in gusturile si cunostintele vedetei.

Din pacate insa, cand vine vorba de propriul stil, Rachel este ceva mai stangace, drept dovada stand ultimele poze surprinse de paparazzi.

Imbracata intr-o tinuta boho chic complet neagra formata dintr-o rochie neagra, cardigan si o palarie supradimensionata, stilista a vrut sa accesorizeze look-ul cu o geanta Chanel, lanturi supradimensionate si o pereche de sandale din piele.

Pana aici totul arata perfect, insa aparitia a fost stricata de numarul mic al incaltarilor, care i-au lasat in mod inestetic degetele pe-afara divei.

Rachel nu este prima care are de-a face cu astfel de probleme in ceea ce priveste pantofii si alte dive de la Hollywood fiind puse in situatii jenante datorita alegerii gresite a acetsor accesorii importante. Tu ce parere ai despre gafa lui Zoe? Crezi ca e acceptabil sau inacceptabil pentru o stilista de claibrul ei sa apara asa?

FULLSCREEN
Cu degetele iesite afara. Ce vedeta admirata pentru stilul ei a gafat monumental purtand sandale cu doua numere mai mici
  • /

related posts