Cu greu se pot numi rochii. După ținuta din ace de siguranță a lui Miley Cyrus, Megan Fox face paradă într-un outfit din zale


Miley Cyrus a știut, cu siguranță, cum să se facă remarcată pe covorul roșu al Premiilor Grammy, cu o “rochie” care i-a lăsat corpul la vedere. La after party, Megan Fox a mers pe același principiu, etalându-și silueta impecabilă într-o ținută din zale.

Tag-uri:

Miley Cyrus a schimbat cinci ținute în timpul ceremoniei Grammy, însă cea mai admirată a fost în deja celebra rochie din ace de siguranță. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că ținută a fost realizată manual, crearea ei a durat 675 de ore și au fost necesare 14.000 de ace de siguranță pentru asemenea… capodoperă :) Ce-i drept, Miley a făcut senzație cu ținuta ei!

Sursa foto: Getty Images

Însă la after party, toți ochii au fost ațintiți pe Megan Fox! Actrița a venit acoperită doar de niște zale, distribuite sub formă de rochie :)

Actrița în vârstă de 37 de ani, care este logodită cu Machine Gun Kelly, a defilat în ținută sumară și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile.

Megan Fox îi contrazice pe cei care cred că se îmbracă așa pentru a fi în centrul atenției. “Nu e deloc așa. Eu, de fapt, sunt o introvertită. Aș vrea să-mi placă atenția. Aș avea cea mai bună viață. M-aș distra atât de mult. Aș avea atât de multe oportunități. Aș putea face atât de multe lucruri, dar, în schimb, am o anxietate paralizantă și nu vreau să părăsesc casa”.  • Cu greu se pot numi rochii. După ținuta din ace de siguranță a lui Miley Cyrus, Megan Fox face paradă într-un outfit din zale

related posts

Modifică setările cookies