(P) Cum asortezi piesele sport într-o ținută casual de oraș?


Piesele sport, dar mai ales treningul, nu mai sunt purtate doar în sala de fitness, ci reprezintă un trend în moda de stradă și în ținutele casual.


Fiind destul de versatili, pantalonii de trening nu lipsesc din dressing-ul femeilor care iubesc stilul și comoditatea. Chiar dacă pantalonii de trening nu sunt ușor de purtat și mixat într-o ținută casual, aceștia te pot scoate din anonimat și din încurcătură atunci când îți dorești să te îmbraci rapid, obținând în același timp și un look modern.

Dacă ai dificultăți în a stăpâni acest trend, află din acest articol cum poți purta pantalonii de trening în combinații inedite, dar și unde-i poți găsi pe cei mai potriviți: treninguri pentru femei de pe site-ul Originals.ro.

 

Pantaloni de trening și un tricou alb

Dacă vrei să oferi un aer glam unei perechi de pantaloni de trening, un tricou alb, simplu, este piesa vestimentară cea mai potrivită. Îl poți înnoda în talie, iar ținuta o poți potrivi cu un machiaj smokey și o pereche de cercei supradimensionați. Astfel, vei obține un look modern, ideal pentru o zi în oraș. Mai mult decât atât, poți asorta această ținută cu o pereche de pantofi stiletto.

 

Pantaloni de trening și cămașă elegantă

Poți purta o pereche de pantaloni de trening albi, alături de sandale sau de pantofi cu toc și cu o cămașă tot alba. În acest fel, vei crea o ținută elegantă, pe care o poți purta atât la birou, cât și la o ieșire în oraș, cu prietenii.

 

Pantalonii sport și jacheta din denim

Pantalonii de trening nu se asortează doar cu jachetele sport, ci și cu jachetele din denim. Pentru a avea un look casual și modern, poți purta o pereche de pantaloni sport cu o pereche de pantofi stiletto de culoare roșie sau galbenă, cu un tricou alb și cu o jachetă din denim. Mai mult decât atât, această ținută îți va scoate în evidență silueta.

 

Pantalonii de trening și un top sexy

De obicei, femeile poartă treninguri atunci când își doresc să se simtă confortabil. Pantalonii de trening sunt mult mai comozi și mai versatili decât jeanșii.

Pentru zilele în care ai de alergat prin oraș, rezolvând diverse treburi, poți purta o pereche de pantaloni de trening de pe site-ul Originals.ro cu o bustieră sau cu un top sexy, în culori diferite. Dacă nu vrei să obții o ținută prea sport, accesorizează-te cu o pereche de ochelari de soare feminini.

 

Pantaloni sport cu blazere sport în același ton

Cum poți purta pantalonii sport de trening, de fâș? Designerii recomandă să alegi pantalonii și sweaterul separate, ținând cont doar de siluetă. Important este ca una dintre piese să aibă un model sau un imprimeu, iar cealaltă să fie mai simplă.

Dacă ai silueta măr, alege un top care să aibă un imprimeu cât mai evidențiat. Dacă ai silueta pară, alege pantalonii mai încărcați. Acest tip de ținută a fost în anii 80 și 90 puternic reprezentată pe catwalk. Treningurile de fâș erau nelipsite din dulapurilor tinerilor de atunci.

Așadar, cu o pereche de pantaloni sport poți obține ținute de efect în diferite look-uri. Pentru zilele în care trebuie să mergi la birou, dar te-ai trezit târziu, poartă pantaloni de trening de pe site-ul Originals.ro cu o cămașă și o pereche de pantofi stiletto și cu siguranță vei avea o ținută elegantă și modernă.

related posts

Modifică setările cookies