Cum gasesti coaforul perfect


Sa pleci multumita de la coafor nu e foarte usor. De cele mai multe ori, pe langa faptul ca lasi o gramada de bani, nici rezultatele nu te multumesc. Daca nu vrei sa fii dezamagita, vezi ce trebuie sa iei in calcul atunci cand te hotarasti sa calci pragul unui salon.


1.Cauta stilistul si abia apoi coaforul
In ciuda aparentelor, nu e o conditie saloanele scumpe sa ofere si cele mai bune servicii. Daca ai in cercul de cunostinte persoane care afiseaza mereu o coafura impecabila, intraba-le la cine se tund. Afla numele stilistului si abia apoi cauta salonul la care lucreaza.

2. Cartile de vizita
Peste tot vezi carti de vizita, dar nu le dai importanta. De cate ori primesti una, o pui in portofel sau o lasi pe vreo masa la indemana. Cam toti oamenii fac la fel, asa ca, de ce sa nu profiti de asta ? Arunca o privire printre cartile de vizita care iti cad in mana, iar daca gasesti una interesanta, care mai are si un design interesant, salveaza contactele si da o fuga pana la salonul cu pricina.

3. Incearca alte servicii

Gasirea coaforului perfect coincide oarecum cu gasirea iubitului perfect – uneori e bine sa incerci mai multi, pana sa te decizi asupra unuia. Asa ca, inainte sa incerci schimbari radicale precum o noua tunsoare sau o noua culoare a parului, alege servicii ceva mai putin riscante, cum ar fi pensatul sau manichiura. In functie de saloanele care ti-au placut mai mult, incearca noi servicii, pana cand vei fi sigura ca parul tau e pe maini bune.

4. Analizeaza clientii
Este foarte important sa privesti cu atentie daca ceilalti clienti care se afla in salon par multumiti se serviciile la care au apelat. Sunt coafurile lor asemanatoare cu a ta ? Arata toata lumea cam la fel ? Sunt intrebari ale caror raspunsuri conteaza atunci cand vrei sa alegi un coafor caruia sa ii ramai clienta fidela.

5. Apeleaza la Google

In loc sa pierzi vremea pe internet, foloseste google-ul pentru a-ti face o idee despre saloanele pe care vrei sa le vizitezi. Citeste forum-uri, parerile clientelor iti pot fi de folos. De asemenea, consulta online listele de preturi ale saloanelor si compara-le intre ele. E neplacut ca nota de plata sa te ia prin surprindere.


 

related posts

Modifică setările cookies