Cum s-a îmbrăcat Jared Leto la premiile SAG 2021


Pe 4 aprilie, a avut loc gala de decernare a premiilor Screen Actors Guild, iar covorul roșu a fost, așa cum ne-am obișnuit, virtual. 


Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a ținut o oră, iar monologurile prezentatorilor şi discursurile de mulţumire au fost preînregistrate. Cei aproximativ 160.000 de membri ai breslei i-au onorat pe regretatul Chadwick Boseman, Viola Davis, Yuh-Jung Youn, Daniel Kaluuya și distribuția filmului „Procesul din Chicago 7”. 

„The Crown” s-a impus la categoria serial-dramă. Jason Bateman („Ozark”) a fost premiat drept cel mai bun actor într-un serial-dramă, în timp ce Gillian Anderson („The Crown”), pentru cea mai bună actriţă într-un serial-dramă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

„Schitts Creek” s-a impus la categoria serial-comedie, unde au fost premiaţi şi actorii Catherine OHara („Schitts Creek”) şi Jason Sudeikis („Ted Lasso”). 

Ca de obicei, în ultimul timp, actorii au onorat această gală cu o apariție pe un covor roșu virtual. Astfel, printre cele mai impresionante apariții de la SAG Awards s-a aflat și Jared Leto, care a abordat un costum retro, lila, cu pantaloni evazați, la care a adăugat o eșarfă în aceeași nuanță și un clutch în formă de scoică. 

”Iisus arătând fabulos!”

”Superb!”

”Pur și simplu, incredibil”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

 

Foto: Profimediaimages.ro 

Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici

 

  • Cum s-a îmbrăcat Jared Leto la premiile SAG 2021

related posts

Modifică setările cookies