Cum s-au imbracat vedetele la lansarea fondului de ten Joviale


Noutatile din beauty sunt la ordinea zilei la inceput de sezon. Ivatherm a lansat astazi fondul de ten “Joviale”, iar vedetele nu au lipsit de la eveniment. Vezi cum s-au imbaracat Andreea Esca, Amalia Nastase si Andreea Raicu si inspira-te din tinutele lor.


Andreea Esca
Prezentatoarea Stirilor Pro TV a purtat o tinuta lejera, de zi, pe care a scos-o in evidenta cu ajutorul unor accesorii impunatoare. Andreea a ales o rochie pana peste genunchi, pe care a purtat-o cu o poseta Louis Vuitton si cu o pereche de sandale intr-o nuanta de bronz. Vedeta Pro TV si-a completat look-ul cu o blana deschisa la culoare si cu un machiaj foarte natural.

Amalia Nastase

Amalia a purtat la lansarea fonului de ten “Joviale” o rochie simpla, asimetrica. Vedeta a optat pentru un model pana peste genunchi, intr-o nuanta de gri inchis. Amalia Nastase si-a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi negri, iar in materie de bijuterii a optat pentru un ceas si niste bratari.

Andreea Raicu
Vedeta tv a fost o prezenta foarte colorata la evenimentul Ivatherm. Andreea Raicu a purtat o fusta roz cu dungi negre, pe care a asortat-o cu o bluza alba si cu o pereche de pantofi verzi. La capitolul accesorii, Andreea a ales un colier negri si un clutch supradimensionat.

La eveniment a fost prezenta si Rucsandra Hurezeanu, Directorul General Ivatherm. Fotografiile cu Ruxandra au fost realizate de Roro Serban, iar de make-up ei s-a ocupat Miky Puran.

FULLSCREEN
Cum s-au imbracat vedetele la lansarea unui fond de ten
  • /

related posts