Cum s-au imbracat vedetele la prezentarea noii colectii Dorin Negrau, inspirata de portul traditional din zona Bihor


Designerul Dorin Negrau si-a lansat aseara, la Biblioteca Nationala, colectia de primavara-vara 2013! Show-ul “LOST” Traditie in modernitate – o provocare! Summer 2013, o colectie care aduce elemente din portul traditional din zona Bihor, folosind ca si element de pornire costumul popular realizat acum 50 de ani de catre bunica designerului, a fost urmarit in prezenta a peste 300 de invitati.


Intr-un decor de poveste, cu flori, gazon natural de iarba si ceterasi, Negrau a prezentat invitatilor 30 de rochii din noua colectie, realizate din materiale de voal, muselina, saten de bumbac, batist (bumbac subtire), pe care le-a asortat cu incaltari care, de asemenea, ii poarta semnatura!

Cum sa arati fabulos chiar daca ai un copil. 9 rochii chic pentru mamici moderne

Vedetele prezente la eveniment au incercat sa poarte tinute legate de tema prezentarii de moda. Cel mai reusit outfit l-a avut Iulia Albu, care a imbracat o fusta care imita un covor taranesc, o bluza creatie proprie, ochelari Henrik Vibskov, bijuterii Masriera si accesorii Mihai Albu.

Desi nu a respectat dress code-ul petrecerii, Livia Dila a purtat o superba rochie maxi tricotata.

Mireasa colectiei a fost cantareata Francesca Lucarelli, care a cochetat aseara cu postura de model. Ea a fost primita pe scena pe acordurile muzicii a doi ceterasi din zona Bihor, care au cantat la vioara cu goarna si toba cu talere, fiind acompaniati de aplauzele publicului si ale invitatilor.

Rochia de mireasa a colectiei, in valoare de 12.000 ron, din voal de muselina si cioburi de oglinda, a fost creata special de Dorin Negrau pentru show-ul “LOST” Traditie in modernitate – o provocare! Summer 2013.

Evenimentul a fost organizat sub forma unui mare vernisaj de arta contemporana romaneasca de promovare a motivelor traditionale din Bihor, in colaborare cu artistii Mirela Traistariu, Cristi Farcas si Lucian Muntean, care si-au expus lucrarile in foaierul Bibilotecii Nationale!

Intra in galeria foto sa vezi colectia si vedetele prezente la eveniment.

related posts

Modifică setările cookies