Cum s-au transformat supermodelele lumii peste ani FOTO!


Se spune ca timpul trece si odata cu el se duce si frumusetea. In cazul celor mai celebre manechine ale lumii, lucrurile nu stau deloc asa. Naomi Campbell, Kate Moss, Cindy Crawford si Claudia Schiffer demonstreaza ca pot avea la fel de mult succes in cariera de model chiar daca nu mai au 20 de ani.
 


Kate Moss
A fost descoperita ca model la 14 ani, in aeroportul JFK din New York, in timp ce se intorcea dintr-o vacanta din Bahamas. Kate Moss nu se incadreaza in canoanele clasice ale unui manechin. Desi oficial se spune ca are 1,70 m inaltime, in realitate se pare ca are in jur de 1,66 m. Cu toate astea, a reusit sa se claseze anul acesta pe locul al treilea in topul celor mai bine platite modele din lume, cu venituri de aproximativ 9 milioane de dolari. Kate a aparut pe mai mult de 300 de coperte ale celor mai prestigioase reviste de moda si a fost imaginea unor branduri de lux din lumea fashion-ului.

 

Naomi Campbell
Supermodelul britanic si-a facut debutul in lumea artistica la doar 7 ani, odata cu aparitia in videoclipul piesei ‘Is this love?’, a lui Bob Marley. La 18 ani, Naomi Campbell avea sa devina primul manechin de culoare care a aparut pe coperta prestigioasei reviste Vogue. Cariera in modelling nu i-a adus lui Naomi doar avantaje. Din cauza faptului ca trebuia sa afiseze intotdeauna o imagine impecabila, Naomi obisnuia sa poarte extensii de par lipite tocmai pe pielea capului. De aici pana la a cheli nu a mai fost decat un pas.


Claudia Schiffer
Pe langa cariera de model, Claudia a cochetat si cu cea de actrita. Top modelul a devenit popular in anii ’90, datorita asemanarii izbitoare cu celebra Brigitte Bardot. Dupa ce a terminat scoala, tanara de origine germana a hotarat sa plece la Paris, unde a si aparut pe coperta revistei Elle. La scurt timp, Karl Lagerfeld a ales-o sa devina imaginea Chanel. La 39 de ani, Claudia are deja trei copii, insa a reusit sa isi pastreze perfect si formele care au facut-o celebra.

Cindy Crawford
Si-a inceput cariera de model la doar 16 ani, iar alunita de deasura buzei a facut-o rapid celebra. In prezent, Cindy Crawford are o fetita care ii seamana perfect, asa ca nu e exclus ca micuta sa ii calce pe urme. La 44 de ani, Cindy Crawford e gata sa se retraga de pe podiumurile de moda si sa lase loc tinerelor talente. Cine altcineva ar putea-o inlocui mai bine, decat fiica sa, Kaia, care ii seamana perfect?

FULLSCREEN
Cum s-au transformat supermodelele lumii peste ani FOTO!
  • /

related posts