Cum sa iti alegi poseta in functie de vestimentatie. Sfaturi de la designerul de accesorii Issabel Lombardi


Vara asta nu te feri de posetele supradimensionate, de culorile tari sau de cele cu aplicatii metalice, cristale sau franjuri. Designerul de accesorii Issabel Lombardi ne spune care sunt tendintele in materie de genti si posete in sezonul cald.


"In primul rand, nu este obligatoriu ca poseta sa se asorteze cromatic cu vestimentatia noastra. In schimb trebuie tinut cont de materiale si texturi. Cel mai important, poseta se asorteaza cu starea de spirit", spune Issabel Lombardi pentru perfecte.ro.

Designerul de accesorii ne inseamna sa alegem posete in dimensiuni mari si in culori intense.

Foto: Issabel Lombardi

"Vedetele acestei veri sunt posetele supradimensionate, atat cele de zi, cat si cele de seara. Verde smarald, rosu intens, verde menta si culori pastelate. Accente metalice, aplicatii precum perlele si cristalele sau franjuri", mai spune designerul.

Foto: Issabel Lombardi si Adela Popescu

Posetele create de Issabel Lombardi fac furori printre vedetele din Romania. Adela Popescu, Ioana Ginghina si Nicoleta Luciu se numara printre fanele creatiilor lui Isabel. Care este secretul succesului ei? "Atentia pentru detaliu. Modele unicat, special create pentru personalitatea lor si multe ore de cusut manual. In atelierul Issabel Lombardi posetele sunt facute cu foarte multa pasiune si suflet, fiecare dintre ele avand o poveste aparte", spune designerul.

related posts

Modifică setările cookies