Cum să porți părul vara aceasta! Hairstylistul Adi Constantin dă din casă: “Unele vedete apelează la buclele îmbâcsite!” 


Adi Constantin, celebrul critic de beauty și controversatul stilist al vedetelor, singurul distribuitor de păr arăbesc din România, ne-a spus pentru Perfecte.ro ce tip de coafuri sunt în vogă vara aceasta! Dar și cum stă treabă cu extensiile! 
  


Adi, cum ne pregătim părul pentru vară? Ce tratamente ar trebui să facem ca părul să fie frumos, să nu fie expus și ars de soare?
 
Sezonul estival firește usucă în profunzime firul de păr motiv pentru care înainte de coafat o cremă de netezire "live in" protecție termică fără clătire este de bază pentru a proteja părul de toată căldura emanată din feon, placă sau alte ustensile!
  
Ce ar trebui să nu le lipsească fetelor/femeilor din geanta de plajă?

O loțiune après soleil, din cea mai bună gamă, cu un serum protector de vârfuri, care îmbracă firul, îl hidratează atunci când îl expui la soare. 
 
Spune-mi, te rog, 3 coafuri recomandate vara asta! 
 
Sezonul acesta coafura vedetă este coada finisată ridicată sus în creștet. De altfel, pentru astfel de lookuri recomand cozile din păr natural pe care eu le import din țările arabe și a căror gramaj și lungime le stabilești în funcție de părul fiecăruia. Părul tău natural  așadar îl strângi sus și aplici o coadă finisată, de aceeași culoare cu părul tău natural evitând discrepanțe de nuanță!  Ca și coafuri, se poartă:

  • High ponytail
  • Sleek Look 
  • Beach Waves  


Kim Kardashian poate fi o inspirație!

Ești sau nu pentru extensii?

 
În România, păr natural nu mi-a fost dat să văd. Piața este invadată de tot felul de extensii  "din păr uman". Desigur, fiecare, pentru a se promova face și zice un amalgam de informații.

Cel mai netratat păr neplastifiat 100% uman, adus din țări arabe se găsestec în locațiile Adi Constantin. El este refolosibil și vopsibil după culoarea clientului, ani peste ani. Publicul meu cunoaște calitatea incontestabilă deoarece acest păr m-a consacrat și îl port și eu, la rândul meu, așa că îl recomand cu drag.  

Însă îndeosebi pe covoarele roșii la evenimente văd tot felul de peruci și cozi de calitate îndoielnică în capul vedetelor mioritice. 

Sau extensii clip on cu acele veșnice bucle îmbâcsite la care unele vedete apelează neîncetat, aspectul fiind unul care lasă de dorit.
 

related posts

Modifică setările cookies