Cum se pregatesc vedetele de plaja: Carmen Bruma face peeling cu produse dermato-cosmetice


Nu mai e mult pana la sezonul estival, iar vedetele apeleaza la diverse trucuri ca sa fie in forma maxima in prima zi de plaja. Carmen Bruma nu are nevoie sa tina cure de slabire ca sa arate bine in costum de baie, insa are metodele ei pentru ca pielea sa-i fie pregatita pentru expunerea la soare.
 


“Fac un peeling cu produse dermato-cosmetice sau cu sare  amestecata cu crema de corp si am grija sa am crema de fata si corp cu factor de protectie mare, 40 pentru fata si 20 pentru corp”, a dezvaluit Carmen Bruma pentru perfecte.ro.

Carmen a marturisit ca nu are probleme cu soarele si se bronzeaza destul de repede. “Mi s-a intamplat in adolescenta de cateva ori sa adorm pe plaja si sa ma ard. Dar acum folosesc creme cu protectie solara, mai ales in ultimii 5 ani”, a spus Carmen.

Carmen Bruma spune ca merge foarte rar la solar, doar pentru sedintele foto, iar creme bronzante foloseste doar din cand in cand. “Pentru ingrijire folosesc o combinatie de ulei de masline, argan si nuca”, ne-a mai spus Carmen.

Vezi maine pe perfecte.ro cum se pregateste de plaja Andreea Balan!
 

related posts