Dana Budeanu: Andra va deveni in urmatorii 2 ani un trendsetter EXCLUSIV


Andra si-a transformat imaginea, iar Corina a devenit o diva punk. Cand nu trage de urechi vedetele prost imbracate, stilista Dana Budeanu face minuni cu look-ul artistilor. Pe langa toate acestea, ea lucreaza intens la un proiect amplu in care crede foarte mult si pe care intentioneaza sa il lanseze in primavara.


Perfecte.ro: Ce anume face o vedeta sa aiba stil si nu doar... un stilist?

Dana Budeanu:
Exista doua tipuri de vedete consiliate cu succes, pentru ca atunci cand spui "stil, nu doar... stilist", vorbim despre acele vedete care apeleaza la ajutor de specialitate. Asadar, exista vedeta dependenta de consilier si ne referim aici la o persoana care nu se poate descurca din punct de vedere vestimentar fara ajutorul si permanenta supraveghere a stilistului personal.

Din aceasta categorie fac parte vedete precum Nicole Richie - consiliata pana nu demult de Rachel Zoe - sau David si Victoria Beckham - pentru a caror imagine este angajata o adevarata echipa de consilieri care dupa parerea mea nu se descurca prea stralucit, in special in ceea ce priveste evolutia vestimentara a Victoriei Beckham. Totodata exista si categoria fericita de vedete, acelea cu un anumit simt estetic, pentru care ajutorul unui stilist vine punctual si mai ales atunci cand este vorba despre un eveniment foarte important, ca de exemplu: Kate Moss, Chloe Sevigny, Kate Bosworth.

Perfecte.ro: Consiliezi mai multi artisti in privinta stilului, printre care pe Andra si pe Corina. Cum ai ajuns la conturarea imaginii lor? Care e procesul in urma caruia decideti ce li se potriveste?

Dana Budeanu:
Colaborarea cu Andra este una complexa si structurata pe mai multi ani. Pe langa prietenia ce ma leaga de Andra, separat exista "proiectul Andra", care este unul la inceput, dar care va suferi o dezvoltare ampla. Am acceptat acest proiect datorita potentialului pe care il are artistul Andra, la ora actuala, cel mai mare din Romania. "Corina" este un proiect fashion, punctual. Corina si a dorit o transformare si cred ca am reusit una spectaculoasa. Modul in care inteleg si practic colaborarea cu o vedeta este unul extrem de profesionist. In momentul de fata, in Romania nu exista nici un stilist profesionist din acest punct de vedere. Tot ceea ce se intampla in acest moment din punctul de vedere al consilierii vestimentare este un amatorism.

Perfecte.ro: Corina a fost mereu curajoasa in ceea ce priveste stilul. Sa ne asteptam ca si imaginea Andrei sa ne surprinda in viitor?

Dana Budeanu:
Andra va deveni in urmatorii 2 ani un TRENDSETTER.

Perfecte.ro: Cum alegi cu cine sa colaborezi? S-a intamplat sa iti propuna o vedeta sa o consiliezi si sa te simti nevoita sa o refuzi?

Dana Budeanu:
Am refuzat foarte multe propuneri. Pe majoritatea. Pana la Andra nu am colaborat niciodata cu nici o vedeta din Romania. Nu accept decat colaborarile in al caror rezultat cred si nu sunt un stilist accesibil nici din punct de vedere financiar.

Perfecte.ro: Cum decurge colaborarea cu un artist: faceti cumparaturi impreuna, le creezi si tu tinute? Vorbiti si despre par si machiaj?

Dana Budeanu:
Aportul meu este total. Artistul devine un beneficiar. Tot ceea ce inseamna haine, tinute, machiaj, coafuri, pictoriale, iesiri ziua sau seara, evenimente, aparitii tv, toate acestea definesc jobul meu.

Perfecte.ro: Ai un atelier al tau? Te gandesti sa lansezi si o linie vestimentara?

Dana Budeanu: Nu ma gandesc sa lansez o linie vestimentara. Sunt foarte des intrebata acest lucru, pentru ca, da, imi creez foarte multe tinute. Nu sunt designer vestimentar, imi cumpar majoritatea hainelor, dar am si foarte multe create de mine. Rochiile Andrei sunt toate creatiile mele. Probabil de aceea au si aparut aceste intrebari.

Citeste si: Andra: Merita sa investesti 800 de euro intr-o pereche de pantofi de designer EXCLUSIV

  • Dana Budeanu: Andra va deveni in urmatorii 2 ani un trendsetter EXCLUSIV

related posts

Modifică setările cookies