Dana Rogoz: Mi-e foarte greu sa ma abtin de la shopping VIDEO


Dana Rogoz este o fashionista dedicata - este mereu la curent cu tendintele, navigheaza pe site-uri din strainatate in cautare de cele mai cool piese vestimentare si, mai nou, este bloggerita de fashion. Vezi ce planuri de shopping are pentru noul sezon!


Dana Rogoz recunoaste ca este la curent cu trendurile si s-a pus pe treaba in ceea ce priveste reinnoirea garderobei: "O sa caut la mine in garderoba in prima faza, ce este sau nu in tendinte si ce trebuie sa pastrez pentru anii urmatori. Dar sunt la curent cu trendurile pentru ca am un blog, danarogoz.onemagazine.ro, unde postez ultimele colectii"

"Mi-e foarte greu sa ma abtin de la alte cumparaturi pentru ca, daca esti la curent, iti vine tot timpul sa faci alte investitii", a recunoscut pentru Perfecte.ro actrita din Mostenirea.

Dana si-a propus pentru noul sezon sa isi schimbe putin stilul si sa inceapa sa poarte culorile tari: "Mi-am cumparat prima mea fusta portocalie, cu pliuri, si primul meu top roz. N-aveam asa ceva in garderoba, in general am numai nude-uri si culori pale. Mai mult, intentionez sa le port impreuna"

Actrita iti recomanda si un site de shopping: queenswardrobe.com, de unde ea intentioneaza sa-si cumpere o pereche de tenisi cu tinte.

Sursa foto: danarogoz.onemagazine.ro

related posts

Modifică setările cookies