De necrezut! Acestei vedete au trebuit sa-i taie rochia de pe ea! Afla de ce FOTO si VIDEO


Actrita Nina Dobrev, starul din serialul “Vampire Diaries” a aratat uimitor in rochia ei Donna Karan Atelier la Balul Met. Vedeta a trebuit sa treaca insa prin niste chinuri aproape medievale pentru a-si asigura aparitia perfecta.


Nina a povestit la show-ul TV “Conan” ca rochia a fost realizata dintr-un metal auriu vintage si ca a trebuit sa fie cusuta pe ea, inainte sa plece la evenimentul organizat de revista Vogue.

O femeie insarcinata in opt luni, goala pusca pe podium la London Fashion Week - FOTO

PR-ul Donnei Karan a confirmat acest lucru, adaugand ca nu e neobisnuit ca designerii sa faca acest lucru pentru a asigura potrivirea perfecta a tinutei pentru marele eveniment.

Partea cu adevarat ciudata vine abia acum, insa: actrita i-a povestit moderatorului Conan O’Brien ca atunci cand a vrut sa mearga la toaleta a trebuit sa sune pe cineva, care avea o “trusa de cusut de urgenta”, care a venit si i-a taiat rochia de pe ea.

Se pare ca persoana respectiva a asteptat pana ce actrita a folosit toaleta si apoi i-a cusut rochia inapoi pe ea.

Desi Nina a spus ca cea care i-a venit in ajutor a fost “designerul”, nu credem ca Donna Karen (prezenta si ea la eveniment) s-ar preta, totusi, la astfel de servicii… :)

Ce parere ai despre travaliul prin care a trecut vedeta? Ti se pare ca a meritat?

related posts

Modifică setările cookies