Decolteul lateral, decolteul-fereastra, decolteul inferior - cele mai inventive modalitati gasite de vedete pentru a-si arata sanii


Nu stim daca "de vina" a fost dress code-ul instituit de organizatorii Premiilor Grammy, sau faptul ca ca pur si simplu s-au saturat de decolteurile clasice, cert este ca starurile care au participat in weekend la evenimentul de decernare al celebrelor premii ale industriei muzicale americane, dar si la petrecerea de dupa au gasit modalitati foarte ciudate de a-si scoate sanii in evidenta.


Cea mai evidenta aparitie a serii la capitolul "decolteu" a fost, fara doar si poate, Katy Perry. Cantareata a purtat ceea ce criticii de moda de peste ocean au definit ca "boob window" (decolteu-fereastra), o reinterpretare a decolteului clasic.

Kelly Rowland a sfidat, la randul ei, dress code-ul (dar si legile vestimentare), atunci cand a purtat o rochie care a avut mai multe crapaturi decat material. Cantareata a reusit insa sa arate foarte sexy si sa evite si un posibil accident vestimentar.

Alicia Keys a electrizat spectatorii cu recitalul ei alaturi de Maroon 5, dar toti ochii au fost pe sanii ei in timpul show-ului. Din fericire pentru ea, insa, acestia n-au iesit de sub bizarul decolteu inferior.

Prezenta la petrecerea dinaintea premiilor Grammy, Miley Cyrus, care profita de orice ocazie sa-si arate sanii pe Twitter, a optat de data aceasta pentru un decolteu lateral foarte mare (sau o rochie prea mica in partea de sus, una din doua).

Spune si tu: ce parere ai despre noile decolteuri ale vedetelor? Ti se par sau nu mai interesante decat cele clasice?

related posts

Modifică setările cookies