Degetele de la picioare, noua tinta a chirurgiei estetice


Te gandeai ca degetele de la picioare nu vor ajunge niciodata la bisturiu? Ei bine, te inseli amarnic! Infrumusetarea lor este noul trend si medicii au inceput sa scoata milioane de euro de la femeile care vor sa arate bine in incaltamintea cu toc.


Basmele devin realitate. Da, povestea surorilor Cenusaresei, care si-au taiat degetele de la picioarele si calcaiele ca sa incapa intr-un pantof a devenit o realitate terifianta in anul 2010.

Scurtare, liposuctie sau implant
Femeile din ziua de azi sunt obsedate de perfectiune si au ajuns sa-si faca probleme vizavi de aspectul degetelor de la picioare. Asa se face ca multe persoane care au degetul mare mai scurt decat urmatorul, cele care au impresia ca degetul mare e cam gras si are nevoie de o liposuctie sau cele care isi pun extra pernute din grasime ca sa reziste mai mult in pantofii cu toc dau fuga la estetician.

Te intrebi cam cum decurge o operatie de micsorare a unui deget? Tine-te bine! Mai intai acesta este dislocat, apoi este taiat, iar cele doua parti ale osului sunt unite cu ajutorul unei tije de titan. Daca adaugam si faptul ca este o procedura foarte dureroasa si ca mai si costa 3000 de euro, trebuie sa recunoastem, femeile care si-o fac sunt adevarate masochiste sau narcisiste.

Adica, cine se uita la un deget?!!

related posts

Modifică setările cookies